Kippevidee of koninginnehapje



feb 5, 2013   //   by DSK   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Voorgerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1,5 liter kippenbouillon. 1 kilo kippenborstfilet. 750 gram gehakt (runds en varken) 500 gram champignons. 250 ml room. 150 gram goede boter en 150 gram bloem. Lees verder »


Kaviaarmayonaise

Sauzen/dressings uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1kopje mayonaise-2eetlepels gehakte sjalotten-4druppels tabasco-2eetlepels kaviaar. Lees verder »

Wat is uw mening?

Ververs afbeelding
*

Adverteer hier!


Menukaart

  • Desserten
  • Hapjes
  • Hoofdgerechten
  • Salades
  • Soep

ReceptRecept op Facebook

Laatste Twits

  • The RSS feed for this twitter account is not loadable for the moment.
  • Powered by: Website Design Companies

Follow @ReceptReceptnl on twitter.

Open vacatures