Gepaneerde bloemkool recept



jul 25, 2018   //   by bezoeker   //   Geen categorie  //  Reacties uitgeschakeld voor Gepaneerde bloemkool recept
  • Tweet

Ingrediënten:

1 bloemkool
2 eieren
100 gr paneermeel
2 eetlepels gedroogde kruiden (dille, basiliek, peterselie…)
olie
zout, peper Lees ook Pie met kip en prei.

 

Bereidingswijze:

Bloemkool in grove stukjes verdelen, in kokend gezouten water leggen en laten ongeveer 10 min koken

Bloemkool afkoelen en in kleinere stukjes verdelen

Eieren zouten, peperen en met een vork of mixer loskloppen

Paneermeel mengen met gedroogde kruiden

Bloemkool in eieren doppen

Daarna in paneermeel

Braden  in veel olie of in frietpot

link pagina http://koken.boogo.nl

Smakelijk!

Lekkere Recepten

  • slarolletjes met kipBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 krop sla 100 gr roomkaas 1 stukje gerookte kip( 200 gr) in dunne reepjes 1 zakje verse dille ( 15 gr) Lees verder » Opgevulde […]
  • Mosselen Met SaffraansausBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 10 mosselen 1 dl witte wijn pakje saffraandraadjes 1 teentje knoflook 3 eetl room peper van de molen takje dille Lees verder » […]
  • Aardappelhapje met paterskaasVegetarisch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 8 aardappelen (Nicola) 1 tomaat 10 g boter (roomboter) 250 g paterskaas 4 takjes dille Lees verder » Gewoon SoezenbeslagAnders uit de […]
  • Aardappelhapje met paterskaasBijgerecht uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 8 aardappelen (Nicola) -1 tomaat -10 g boter (roomboter) -250 g paterskaas -4 takjes dille Lees verder » MatabaksBorrelhapjes uit de […]
  • Kwarktaart met bramen en frambozenKwarktaart met bramen en frambozen...braadslede met 1 cm. heet water vullen. Taart in midden van oven 10 min. bakken....Dan oven terugschakelen naar 120 C.
  • Gevulde champignons met jambon en Spaanse peperBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 4 grote champignons )of meerder kleinere) 60 gram boter 100 gram gekookte ham 10 gram … Lees verder » Varkenshaas-surpriseBorrelhapjes, […]
  • Tortilla-haringhapjesBorrelhapjes uit de Slanke keuken, Ingrediënten: 3 haringen 6 cherry/kerstomaatjes 1/2 zak tortillachips naturel (circa 18 chips) 125 ml zure room 150 g fijne veldsla of tuinkers 2 […]
  • TonijntaartBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 3 pakjes mon chou 3 blikjes tonijn (water of olie maakt niet uit) 5 grote of 6 kleinere eieren peper/zout/dille Lees verder » St. […]

Comments are closed.