Kip- bladerdeeg flapjes



Mrt 21, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Voorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: * 8 plakjes diepvries bladerdeeg * 20 gr boter * 125 gr champignons * naar smaak peper en zout * 200 gr gaar kippenvlees * 1 hard gekookt ei * 1 ongekookt … Lees verder »


Bretonse gepocheerde eieren

Lunch/Brunch uit de Franse keuken, Ingrediënten: 4 gepocheerde Eieren – 4 Artisjokbodems – 1 plak gekookte Ham van 100 gr. – Boter – 2 el. geraspte Gruyerekaas. Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Ham-KaashapjesVoorgerecht uit de Andere keuken, Ingrediënten: - vloeibaar frituurvet of olie - 1 bosuitje - 100 gram ham - 40 gram boter - zout - 50 gram bloem - 2 eieren - 50 gram geraspte parmezaanse […]
  • FRITTATARONDJES MET HOLLANDSE GARNALENTussendoortje, Ingrediënten: 8 bosuitjes ? 6 eieren ? 2 dl volle melk ? zout ? peper ? 1 bakje (Hollandse)garnalen (100 g) ? 2 eetlepels (olijf)olie ? 1 bakje verse vissaus ′cocktail′ (150 […]
  • Bladerdeegtoffee met spaans gehaktTussendoortje, Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg 100 gr. stroganoffgehakt 1 hard gekookt ei 8 olijven naar smaak, gevulde met piment zijn ook lekker erin naar smaak 1/2 eetl. rozijnen 1 […]
  • KruidenomeletLunch/Brunch uit de Aziatische keuken, Ingrediënten: 5 Eieren 4 Theelepeltjes Lichte Sojasaus Zout en Peper naar smaak 3 Theelepeltjes Sesam of Plantaardige Olie 1 Eetlepel Verse […]
  • Tomaat Met LevermousseBorrelhapjes, Ingrediënten: 4 grote tomaten (of voor een hapje 8 kleine), 150 gr. smeerleverworst, 3 el creme fraiche, (2 el madera als het voor grote mensen is) Lees verder » Salade van […]
  • Kip Tandoori Met MuntyoghurtBorrelhapjes uit de Indiase keuken, Ingrediënten: 1,5 kg kip,sap van halve citroen,1/2 theelepel zout,1/4 theelepel kardamonzaad,2 theelepels komijnzaad,1 theelepel venkelzaad,3 theelepels […]
  • Knoflook/champignons flappenVegetarisch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 eetl. olijfolie,1 ui,1-2 knoflooktenen,250 gr. kleine champignons,1 eetl.vers gehakte tijm of gedroogde(naar wens),50 gr. zachte […]
  • Spiegeleieren acrobaatLunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -2 uien (zeer fijn gehakt) -2 tenen knoflook (uit de knijper) -zout, witte peper -peterselie, kervel -250 g champignons (in dunne […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.