Ham-Kaashapjes



Mrt 5, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Voorgerecht uit de Andere keuken, Ingrediënten: – vloeibaar frituurvet of olie – 1 bosuitje – 100 gram ham – 40 gram boter – zout – 50 gram bloem – 2 eieren – 50 gram geraspte parmezaanse kaas – 2 eetlepels gehakte … Lees verder »


Kipkroketjes

Borrelhapjes, Ingrediënten: 200 gr. gaar kippenvlees – 1 gelatineblaadje – 30 gr. boter – 30 gr. bloem – 2 dl. kippenbouillon – zout – peper – paar druppels citroensap – 1 groot ei – bloem – paneermeel Lees verder »

Lekkere Recepten

  • RookvleeshapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gram MonChou, 4 kleine augurkjes, 1 eetlepel ketchup, 10 plakjes rookvlees. Lees verder » KroketBorrelhapjes, Ingrediënten: 200 […]
  • KoninginnehapjeFeestmaaltijd uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1kip,500gr gehakt,4 eieren,100 gr paneermeel,2 dl room,1dl fruitige witte wijn, 250 gr champingons,150 gr oesterzwammen,1 […]
  • artisjokkenhapjeBorrelhapjes uit de Amerikaanse keuken, Ingrediënten: 1 blik artisjokken 3 eetl. mayonaise parmesaanse kaas stokbrood pesto Lees verder » Hollandse kaaskroketjesBorrelhapjes, Ingrediënten: […]
  • Crostini met carpaccioVoorgerecht uit de Andere keuken, Ingrediënten: 8 plakjes rosbief,1 teentje knoflook,1 sjalotje 50 gr,champinons,4 el.olijfolie,2el.balsamicoazijn,peper en zout,8 crostini of vers […]
  • KipfilethapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: * 100 g monchou* 1/2 theelepel kerrie* 3 ringen ananas uit blik* zout* 10-15 plakjes kipfilet (vleeswaren) Lees verder » […]
  • Bladerdeeg-kaashapje.Borrelhapjes, Ingrediënten: Bladerdeeg (10 velletjes) 2 el zongedroogde tomatenpasta jonge of jong belegen kaas, voor iedere plak een blokje klein uitje knoflookpoeder. Lees verder » […]
  • BladerdeeghapjeHoofdgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: Vierkante plakjes bladerdeeg Verse of diepvries spinazie beetje room zalmfilets Lees verder » Oude kaas-/truffelkroketjesBorrelhapjes, […]
  • ZaterdaghapjeLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 4 plakjes bladerdeeg (diepvries) 1 eierdooier/grof zeezout/visbouillon-tablet 250 gr.zalmfilets 25 gr.boter,20 gr.gez.bloem 2 […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.