Boterham met preihapje.



Feb 28, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Lunch/Brunch uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 200 gram bacon in stukjes gesneden. 1 grote of 2 kleine preien. 2 hardgekookte eieren. 1 eiwit. 4 eetlepels mayonaise. 1 uitgeperst teentje knoflook. 4 ontkorste … Lees verder »


Mosselen met sabayon van Westmalle

Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: Een 40-tal mosselen ? 4 eierdooiers ? 1 flesje Westmalle dubbel (33 cl) ? peper en zout Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Broodje met bacon en eiLunch/Brunch uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 1 lekker zacht wit broodje 4 plakjes bacon 1 groot ei 2 eetlepels gesnipperde of gesneden ui beetje zure room 2 kleine plakjes […]
  • mosselrolletjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 24 gekookte mosselen*2 takjes peterselie*1 teentje knoflook*4 el barbequesaus* 12 plakjes bacon. Lees verder » Gezouten Amandelen.Borrelhapjes uit de […]
  • MonChou hapje met dadelsBorrelhapjes uit de Afrikaanse keuken, Ingrediënten: 100 g MonChou: Verse Roomkaas 12 dadels Lees verder » Kleine sandwiches met baconLunch/Brunch uit de Engelse keuken, Ingrediënten: - 8 […]
  • KAAS-UIENSTOKLunch/Brunch uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: Stokbrood, uien, extra belegen kaas, peper Lees verder » HamrolletjesBorrelhapjes, Ingrediënten: *2 eieren. *Zout, peper. *125 […]
  • Gevaarlijk lekkerre slakkenAnders uit de Amerikaanse keuken, Ingrediënten: Grote schelpenpasta, Kaas, eieren, knakworst, uitjes, augurkjes, mayonaise. Lees verder » Turkije: Pittige worstjes met eieren, knoflook en […]
  • parmezaanse preirolletjes.Lunch/Brunch uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 2 grote prei, zout. vulling: 250 gr verse zalmfilet, 100 gr vers geraspte parmezaanse kaas, 100 gr mascarpone, 60 gr slagroom, sap […]
  • wrap met tonijnTussendoortje, Ingrediënten: 1 kleine wrap 1 blikje tonijn op water 2 el slasaus op yoghurtbasis 3 augurkjes 3 zilveruitjes Lees verder » Gevulde eitjesBorrelhapjes uit de Internationale […]
  • Twee QuichesLunch/Brunch uit de Franse keuken, Ingrediënten: A: -1 p. diepvries bladerdeeg -100 gr. bacon-blokjes -1 gesn. sjalotje -200 gr. kastanje champignons in blokjes:-1/2 rode-en gele paprika […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.