Tartaarhapje



Feb 28, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes, Ingrediënten: 1 bos gemengde kruiden (peterselie, bieslook, rozemarijn, tijm), 1 kleine ui, 1 kleine augurk, 1/2 rode paprika, 350 gr. tartaar, 2 eierdooiers, 3/4 theelepel zout, snufje knoflookpoeder, 1.1… Lees verder »


Blauwe kaas-notenmix

Borrelhapjes, Ingrediënten: 100 gr. gemengde noten – 50 gr. verkruimelde roquefort of andere blauwe kaas – 1 el. creme fraiche – 20 dadels – 20 mandarijnenpartjes (vers of uit blik) Lees verder »

Lekkere Recepten

  • BorrelhapjesBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: - pittig aangemaakte tartaar op sneetjes roggebrood - dunne sneetjes brood belegd met dilleboter en versierd met garnalen - kleine […]
  • Champignoncurry (vegetarisch gerecht)Vegetarisch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 500 gram champignons 2 groene Spaanse pepers of 1 kleine groene paprika 2 theelepels gemalen koriander 1 theelepel gehakt korianderblad […]
  • borrelhapje wrapsBorrelhapjes uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: Wraps/ tortillas, creme fraiche, bruscetta kruiden, ijsbergsla, plakjes kipfilet (vleeswaren) Lees verder » KaassablesTussendoortje uit […]
  • KAASSCHELP UIT DE OVEN.Lunch/Brunch, Ingrediënten: 10 gr. boter, 50 gr. gesneden prei, 1/2 tl. kerriepoeder, 1 plakje rauwe ham in stukjes snijden., 1 el ananas stukjes, 100.gr. gekoote rijst, 1 eidooier, 4 el […]
  • kaashapjeBorrelhapjes, Ingrediënten: Bladerdeeg feta oude geraspte kaas bieslook zout amp; peper Lees verder » Gevulde baquettesBijgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 2 dunne […]
  • InktvisslaatjeBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 300 gr kleine inktvisjes 1 teentje knoflook 1 sjalotje 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 1 worteltje 3 eetl olijfolie 1 limoen peper en […]
  • ZalmrolletjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 200 gr. Mon Chou,1 el.melk,1 1/2 sjalotje,3 eetl. dille,zout,peper,350 gr. gerookte zalm(lange plakken) Lees verder » Orientaalse […]
  • Witloofhapjes met zalmBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: -12 witloofblaadjes (1 a 2 stronkjes) -50 g verse zalm -50 g gerookte zalm -1 el malse boter -1 th lepel room -1 th lepel citroensap -1/2 […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.