Makkelijk, klein en leuk hapje
Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: – Salami – Augurk Lees verder »
Geroosterd brood met avocado en feta
Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1/2 stokbrood, 3 eetlepels olijfolie, 2 tomaten, in zeer kleine blokjes, 100 g fetakaas, in zeer kleine blokjes, 1 avocado, in zeer kleine blokjes, 1 eetl citroensap Lees verder »
Zalm hapje
Borrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: – 8 plakjes roggebrood – 1 komkommer – 100 gr gerookte zalm – 200 gr room kaas Lees verder »
Toastje met ansjovis en ei
Borrelhapjes uit de Mediterrane keuken, Ingrediënten: 8 toastjes of crackertjes- 8 plakjes hardgekookt ei- 8 opgerolde ansjovisjes Lees verder »
Kip Hawaii-hapjes
Bijgerecht uit de Internationale keuken, Ingrediënten: Ongeveer 150 gram kipfilet kipkruiden diepvriesbladerdeeg ananas olie voor het bakken Lees verder »
Kipspiesje gemarineerd in soja,verse kruiden en veel knofloo
Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 1 pond kipfilet 1 tl citroensap prikkertjes MARINADE 3 teentjes knoflook 4 el kleingesneden … Lees verder »
Bladerdeeg hapje a la tapas
Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: Bladerdeeg Ham (serranoham of gewoon schouderham) Groene pesto Geraspte kaas (naar eigen smaak, oud, jong belegen) Lees verder »
Rolletje ham gevuld met roomkaas, augurkjes en olijven.
Brood uit de Franse keuken, Ingrediënten: 100 gr verse roomkaas 8 olijven met piment 4 augurkjes 4 plakken gekookte achterham (b.v. die van … Lees verder »
amuse hapje oosters
Ingrediënten: Kroepoek aan 1 stuk Bosuitjes Carpaccio of biefstukworstplakjes Sojasaus Peper Sesamzaadjes Olijfolie Knoflookpoeder Maak van 1 deel olijfolie en 1 deel sojasaus, knoflookpoeder en de bosuitjes (dunne … Lees verder »
Oosterse gehaktballetjes
Bijgerecht, Ingrediënten: 125 gr. roze garnalen. 3 bosuitjes. 500 gr. gemengd gehakt. 1 cm. verse gemberwortel, geraspt. 2 eetl. maizena. peper en zout. 4 eetl. olie. Lees verder »
Kerst In Een Hapje
Borrelhapjes uit de Engelse keuken, Ingrediënten: Voor ca. 32 borrelhapjes: ca. 400 gram kalkoenfilet (3 flinke filets) 75 gram wittebroodkruim geraspte schil van 1 citroen 1 el. gehakte verse peterselie 1 losgeklopt … Lees verder »
Toastje met zalm en avocado
Borrelhapjes, Ingrediënten: 200 g gerookte zalm, in grote plakken- 1 avocado- 8 toastjes- zout- citroenpeper (zwarte peper kan ook) Lees verder »
hertehapje lucullus.
Borrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: Voor 8stuks:8plakken gaar hertevlees-2blikjes ganzeleverpastei-20g boter-1eetlepel sherry-2eetlepels gehakte pistaches-1blikje mandarijn. Lees verder »
FRUITGRATIN
Nagerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 3 eidooiers, 1,5 dl slagroom, 90 g suiker, 50 g gemalen amandelen, 2 theelepels maizena,6 … Lees verder »
Tomaat-hapje
Tussendoortje, Ingrediënten: 1 ui 1 tomaat geraspte kaas peper zout Lees verder »
Gemengde gefrituurde vis met knoflookdressing
Hoofdgerecht uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 3 teentjes knoflook, 3 takjes peterselie, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels citroensap, zout, peper, 300 gr. kabeljauwfilet, 300 gr. roodbaarsfilet, 2 schaaltjes … Lees verder »
Komkommer-Zalmhapjes
Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -4 komkommers (zoete) in dikke schijfjes gesneden -250 g roomkaas -200 g zalm uit blik -1 eetlepel zure room -1 eetlepel mayonaise -2 th lepel citroensap -1 eetlepel … Lees verder »
Zoete Knapperige walnoten
Bijgerecht uit de Chinese keuken, Ingrediënten: 200 gr gepelde walnoten, 7 dl olie, honing, suiker, poedersuiker Lees verder »
Komkommerhapjes met haring en kaasroomsaus
Buffet uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 komkommer, 2 haringen, 125 ml zure room, 1 eetl. mosterd, 150 gr Roquefort of andere blauwe kaas, 1 pakje Monchou, 1 doosje tuinkers, 1 el gehakte dille Lees verder »
Eendenlever met truffels op toast
Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 100 gr eendenleverpastei peper, zout en nootmuskaat 30 gr roomkwark ronde of vierkante … Lees verder »