italiaans hapje
Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Cherrytomaatjes,mozarella en een blaadje basilicum. Lees verder »
mon chou rolletjes
Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2a3 pakjes mon chou.(in zilververpakking) 1a2 uien magere rauwe ham of gerookte zalm Lees verder »
Spaans hapje met brie
Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 1 focacciabrood voorgebakken (in alle supermarkten te koop bij het voorverpakt brood), 2 punten Brie, verse bieslook, kipkruiden, knoflook Lees verder »
Turbotoastjes
Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -16 ronde toastjes -16 rondjes mozzarella -16 rolletjes ansjovis -tomatenketchup -donkere balsamicoazijn -verse basilicum, fijngesnipperd Lees verder »
Ansjovishapjes met olijf
Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: (Voor 40-45 stuks): 100 gr. bloem ; 100 gr. boter ; 100 gr. geraspte kaas, bijvoorbeeld manchego, rijpe cheddar of gruyere ; 50 gr. ansjovisfilet in olie, uitgelekt … Lees verder »
hamrolltjes
Borrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: 2 ons yorkham 1 pakje monchou halve ui beetje peper naar smaak Lees verder »
Tapas: Bladerdeeghapje met chorizo
Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 225 gr. bladerdeeg, ontdooid ; 100 gr. chorizo, in stukjes ; 50 gr. geraspte kaas (elke harde kaas is geschikt, maar het beste resltaat geeft een milde soort, omdat de … Lees verder »
gevulde champignons
Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Kastanje champignons 1 pakje boursin lente-uitjes geraspte kaas Lees verder »
Mexicaanse hapjes
Borrelhapjes uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: ? 175 g Varkensgehakt ? 1 eetlepel sesamzaad ? 1 sjalotje (fijngesnipperd) ? ? eetlepel boter ? 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse) ? 8 plakjes bladerdeeg ? snufje … Lees verder »
Pecorinochips.
Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: -160 gram pecorino,gewone of met pepers. Lees verder »
snel en makkelijk hapje
Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Stokbrood mozzarella tomatentappanade oregano Lees verder »
Geroosterde paprika (tapas)
Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 1 kilo rode paprika′s Lees verder »
bladerdeeg hapje
Tussengerecht uit de Andere keuken, Ingrediënten: A gerookte kipfilet, B feta kaas , C basilicum. D 3 Bladerdeeg blaadjes , E losgeklopt ei. … Lees verder »
Pangsit van garnalen en pangsitsaus
Borrelhapjes uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: Voor de pangsit: 1 eetlepel olie, 16 pangsitvelletjes (ca 12 x 12 cm), 1 teen knoflook, 1 theelepel sambal (oelek), 1 eiwit, 100 gram garnalen. Voor de saus: 1 kleine … Lees verder »
Garnaal hapje
Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -150 g gepelde garnalen -25 g geraspte belegen kaas -1 el fijngesnipperde peterselie -1 el citroensap -1 rode Spaanse ui, in ringetjes -1 stokbrood -olijfolie Lees verder »
Paddenstoelen op olijfolie.
Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: -1 kg oranjegroene melkzwammen of bloedrode melkzwammen,of andere eetbare bospaddestoelen-300 ml olijfolie-300 ml azijn-300 ml zonnebloemolie-1/2 koffielepel peperkorrels-1/2 … Lees verder »
komkommer zalm hapje
Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 komkommer 200 gram gerookte zalm 1 groot stuk roombrie Lees verder »
zalmmousse
Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 500 gram zalmfilet kruidentuiltje peper zout paprikapoeder cayennepeper 1/4 liter room licht opgeslagen 2 lepels witte wijn 4 gelatineblaadjes (oetker) Lees verder »
CANADEES (BORREL)HAPJE
Borrelhapjes uit de Andere keuken, Ingrediënten: Cocktailworstjes, ahornsiroop Lees verder »
Grijze garnaaltjes met kaasmousse
Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: -1/2 komkommer -1/4 rood chilipepertje -1/2 rode ui -rijstwijnazijn -olijfolie -limoensap -grijze garnalen -volle verse kaas -knoflookpoeder -peper -verse … Lees verder »