Tortilla-haringhapjes
Borrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 3 haringen 6 cherry/kerstomaatjes 1/2 zak tortillachips naturel (circa 18 chips) 125 … Lees verder »
Selderij salade
Salades uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 4 stengels bleekselderij- 1/2 komkommer- 1 Granny Smith appel- 3 eetlepels fritessaus (of mayonaise als je niet aan de lijn doet)- 1 eetlepel yoghurt- zout- peper Lees verder »
Appel-walnoot-gorgonzola hapje
Borrelhapjes, Ingrediënten: 180 gram appel in stukjes gesneden. Kies voor Jonagold, Granny Smith, Jonathan of Golden Delicious. 65 gram gehakte … Lees verder »
Rempeh balletjes
Borrelhapjes uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: – 400 gram rundergehakt – 75 gram paneermeel – 1 ei – 1/2 prei – 1/2 ui – 1/2 eetl. … Lees verder »
bladerdeeghapje
Tussendoortje uit de Andere keuken, Ingrediënten: Bladerdeeg uit de vriezer 1 ui 500 gram gehakt oregano (de hoeveelheid naar je smaak) peper (de hoeveelheid naar je smaak) teentje knoflook plakjes kaas Lees verder »
Italiaanse spiesjes
Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 24 cherrytomaatjes- 24 bolletjes mini-mozzarella (Galbani)- 24 blaadjes basilicum- zout- peper- gedroogde Italiaanse kruiden Lees verder »
Bladerdeeghapjes met tomatenchutney
Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 kleine rode ui 1 teentje knoflook 3 a 4 tomaten, ontvelt en pitjes eruit tijm rozemarijn kappertjes tomatenketchup zout/peper balsamico azijn suiker beetje … Lees verder »
Gevulde tomaten
Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 12 cherrytomaatjes- 1 bol mozzarella, in stukjes- 12 opgerolde ansjovisjes- 3 eetlepels verse Italiaanse kruiden, fijngehakt- zout- zwarte peper- olijfolie extra … Lees verder »
Zalm met Boursin hapje
Borrelhapjes, Ingrediënten: 4 plakjes Gerookte zalm 2 doosjes Boursin (kruidenkaas) Lees verder »
KIP IN CHIPS
Hoofdgerecht uit de Andere keuken, Ingrediënten: 4 KIPFILETS[NIET TE DIK] KIPKRUIDEN 1 EI 2 TEENTJES KNOFLOOK KLEIN BEETJE MELK KETJAP 1 ZAK CHIPS[PAPRIKA, NATUREL, BOLOGNESE] BOTER Lees verder »
Ei-basilicum hapje
Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 wit casinobrood 6 eieren 3 el mayonaise 2 el crème fraîche 1 el bieslook 1 el peterselie zout en peper basilicumblaadjes Lees verder »
Maatjes Happen
Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -4 nieuwe maatjes -4 melbatoastjes -1 tomaat -1 Granny Smith appel -1 sjalot -roze peperkorrels (bokaal) -dille Lees verder »
Brood als hartig hapje
Brood, Ingrediënten: We starten met het maken van het deeg, dat gemaakt wordt van : 225 gram meel een theelepel zout een theelepel suiker 15 … Lees verder »
Parmaham-rolletjes
Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 6 plakjes Parmaham- 200 g kruidenroomkaas (of bieslook roomkaas)- 6 lange sprietjes bieslook Lees verder »
CHAMPIGNON EN KIP HAPJE MET BALSAMICO AZIJN
Borrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 3 grote halve kipfilets 30 ml olijfolie 1 bakje kastanje champignons, … Lees verder »
Mosselen in bacon.
Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 30 grote gekookte mosselen 30 plakjes bacon ( zodat de mossel erin kan )peperboter Lees verder »
Filodeeg hapje met boursin, spek en prei
Voorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Filodeeg, Boursin, Spekblokjes, Prei, Pijnboompitjes, eigeel. Lees verder »
Krabsalade
Anders uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Een blikje krab slagroom 1ons yorkham augurkjes 1 ei mayonaise Lees verder »
komkommerhapje
Borrelhapjes, Ingrediënten: 100 g MonChou Zacht & Luchtig 1 eetlepel tomatenketchup 200 gram geraspte oude Goudse kaas 1 knoflookteentje (eventueel) 1 grote komkommer paprikapoeder Lees verder »
Griekse champignons
Borrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 250 g champignons (liefst kleintjes); 3 el tomatneketchup; scheutje Worcestershirersaus; 1 dl olijfolie; 3 dl droge witte wijn (zelf heb ik ros? gebruikt, was ook erg … Lees verder »