Bladerdeegrolletjes met sardientje



Mrt 23, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Voorgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 8 plakjes bladerdeeg 8 verse sardientjes (gefileerd) 1 eidooier 20 gr boter Lees verder »


Bananenbeignets>

Borrelhapjes uit de Surinaamse keuken, Ingrediënten: 3 rijpe bakbananen 1 ei 9 el bloem 1 tl bakpoeder 9 el melk 3 el water 3 el suiker 1 zakje vanillesuiker zout olie ” href=”http://www.smulweb.nl/recepten/152386/Bananenbeignets”>Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Queen Victoria schelpVoorgerecht uit de Engelse keuken, Ingrediënten: 100 gr verse zalm 25 gr boter 5 dl visbouillon 25 gr bloem 100 gr champignons … Lees verder » Een grote zoute krakelingBorrelhapjes uit de […]
  • Mohnstangenstreekgerecht uit de Duitse keuken, Ingrediënten: 175 gram boter 100 gram suiker 1 zakje vanillesuiker 1 ei 175 gram bloem 75 gram maizena 100 gram gemalen maanzaad 200 gram witte of […]
  • Ham-KaashapjesVoorgerecht uit de Andere keuken, Ingrediënten: - vloeibaar frituurvet of olie - 1 bosuitje - 100 gram ham - 40 gram boter - zout - 50 gram bloem - 2 eieren - 50 gram geraspte parmezaanse […]
  • kaas krokettenBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 30 gr. boter, 30 gr.bloem, 2 1/4 dl melk, 3 eierdooiers, 200 gr, geraspte pittige kaas, nootmuskaat, peper en zout, 1 eetlepel […]
  • Dadelspread met notenBorrelhapjes, Ingrediënten: 100 gr. gekonfijte dadels, 50 gr. walnoten, 50 gr. gezouten pinda,s, 100 gr. verse Mon chou, 3 eetl. slagroom, vers gemalen peper, ca. 24 roggebrood rondjes […]
  • Pincho`s als mooi voorgerechtje of geseveerd in glaasjeVoorgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: 12 ansjovisfilets uit blik of pot, uitgelekt 12 kapperappeltjes 12 cornichons of fijne … Lees verder » AmandelgebakjesBanket uit de […]
  • garnalen empanadas met muntsausVoorgerecht uit de Franse keuken, Ingrediënten: GARNALEN: 2 aardappels; 375 gram garnalen; 2 el olie; 1 tl zwart mosterdzaad; 0,5 tl chilipoeder; 0,25 kop kippenbouillon; 2 pakjes […]
  • Mini-taartjes met pateBorrelhapjes, Ingrediënten: 12 kleine bladerdeeghapjes (kant en klaar) - 125 gr. zachte pate (wild- of roompate) - 3 el. cognac - 2 el. zachte roomboter - 12 halve walnoten Lees verder » […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.