Spekworstjes



Mrt 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 8 sneden spek; 8 TV-worstjes; 150 Gr Gruyere kaas; boter Lees verder »


Fruitdip

Anders uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: – 4 dl volle yoghurt – 300 gr fruit – honing Lees verder »

Lekkere Recepten

  • KaashapjeBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 8 sneden brood; 150 g gruyere; 6 smeerkaasjes Lees verder » Omeletrolletjes gevuld met kruidenkaas en rauwe hamBorrelhapjes, Ingrediënten: […]
  • Pruim-kaashapje.Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 100 gr geitenkaas (vb. Chavroux)20 ontpitte pruimen 20 sneden gerookt spek Lees verder » Kaviaarsoesjes.Borrelhapjes uit de Russische […]
  • Spekreepjes met dadelsBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 20 dunne reepjes rookspek 20 dadels Lees verder » StroopsausSauzen/dressings uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gr boter 2 […]
  • KaasramequinsBorrelhapjes uit de Vegetarische keuken, Ingrediënten: 30 gr boter 30 gr bloem 2 dl melk 50 gr geraspte gruyere peper, zout, nootmuskaat sap van 1/2 citroen 1 eidooier 10 sneetjes […]
  • Gevulde sugersnapsBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 8 sugersnaps, schoongemaakt 4 eetlepels roomkaas met kruiden raspen sap van 1/2 citroen zout en versgemalen peper 6 sprieten bieslook, […]
  • MinikoninginnehapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Voor 4 personen : 20 voorgebakken bladerdeeghapjes, 100 gr kaas, 100 gr gerookt spek in … Lees verder » Goudse […]
  • Kaas en champignonsbeignetsBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Soesjesdeeg: 110 g tarwebloem, gezeefd, 75 g boter, 185 ml water, 4 gram zout, 4 eieren. voor de kaasbeignets toevoegen: 100 g […]
  • Ham kaas hapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 250 gr roomkaas 125 ml yoghurt 125 gr abrikozen in blokjes 2 el rozijnen gesneden … Lees verder » Chinese DipsausSauzen/dressings uit […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.