Ricotta-borrelhapje



Jan 31, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Ricotta-kaas, Pesto, pijnboompitten, Basilicum, Mini-bakjes, zout-peper Lees verder »


Maiskoekjes

Borrelhapjes uit de Mexicaanse keuken, Ingrediënten: Voor de koekjes: 150 gram bloem 1,5 theelepel bakpoeder 0,5 theelepel koriander 1/4 tl komijn 1 blikje uitgelekte maiskorrels 1,25 dl creme fraiche 75 ml melk 2 … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Marokkaanse kippenvleugelsMarokkaanse keuken, Ingrediënten: 1 teentje knoflook 50 ml volle yoghurt 1 el olijfolie 2 tl gemalen koriander 1 tl gemalen komijn 0,5 tl gemalen kaneel zout versgemalen peper 16 […]
  • Indiase krabBorrelhapjes uit de Aziatische keuken, Ingrediënten: -1 eetlepel plantaardige olie -1 ui, fijngehakt -2 teentjes look (fijngehakt) -3 th lepels middelmatig pikante kerrie -1/2 th lepel […]
  • toost met champignonsTussendoortje uit de Kinderkeuken keuken, Ingrediënten: 2 sneedjes brood Voor de vulling: 1 kleine ui 100 gram champignons 15 gram boter of margarine peper zout ? eetlepel koffieroom Voor […]
  • Palingrolletjes met bieslookcrèmeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gram palingfilet 125 ml zure room 1 eetlepel gehakte bieslook (vers of diepvries) … Lees verder » nacho'sBorrelhapjes uit de […]
  • Roerei met rosti en tomaatBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 4 rosti-rondjes4 eieren75 ml slagroomsnufje zout1 grote stevige tomaat20 gram boterdoosje … Lees verder » nacho'sBorrelhapjes uit de […]
  • Filodeeghapjes met kruidenmousseBijgerecht uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 1 plak filodeeg gesmolten boter 100 g mon chou 125 ml creme fraiche 1 bosui in ringetjes zout peper enkele takjes koriander 4 […]
  • BitterkoekjescakeBanket uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 200 gr. boter, zachte 200 gr. basterdsuiker 4 eieren 200 gr. bloem, gezeefde 1 el. citroenrasp 1 snufje zout 200 gr. bitterkoekje 2 el. rum […]
  • gebakken boterhamBrood uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 Sneetjes wit casinobrood,boter, jonge kaas (graskaas is extra lekker) Lees verder » tarte au camembertHoofdgerecht uit de Franse keuken, […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.