Zomerse wrap



Mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Lunch/Brunch, Ingrediënten: 3 Kipfilets 1 Mango 2 Lente-uitjes 8 Blaadjes ijsbergsla 4 Grote bloemtortilla`s 3 el Mayonaise – 1 el zoete chilisaus – scheutje sojasaus Boter om te bakken enkele blaadjes munt – peper amp; … Lees verder »


Komkommer-Appelsalade Met Sour Cream Dressing

Salades, Ingrediënten: 1 grote komkommer 2 friszure appels 1 bos radijs 1 doosje tuinkers 1/2 teentje knoflook 1 bekertje zure room 1 theelepel scherpe mosterd 1 theelepel verse fijngehakte basilicum zout en peper … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Elzasser appelsaladeLunch/Brunch, Ingrediënten: 2 handappels1 niet zo grote ui1 grote augurk150 gr. Elzasser cervelaat in plakken van 1/2 cm. dik2 eetl. olijfolie1 eetl. azijnzoutpepermespuntje suiker Lees […]
  • SardinegehakthapjesVoorgerecht uit de Marokkaanse keuken, Ingrediënten: 1 kilo sardientjes; 6 tenen knoflook; 2 eieren; 60 gram bloem; 20 gram … Lees verder » Rolletjes van Hollandse NieuweLunch/Brunch uit […]
  • ragout van wilde champignonsTussengerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 200 gr gemengde, wilde champignons 30 gr boter 1 teentje knoflook mespuntje vleesextract peper zout enkele takjes peterselie Lees […]
  • Komkommersnack voor bij de zomerse borrelBijgerecht uit de Europese keuken, Ingrediënten: Voor 8 hapjes 1 zoete puntpaprika 10 blaadjes verse munt 1 komkommer Balsamicoazijn Lees verder » Mousse van erwten met carpaccio van st. […]
  • Gevulde eieren met gerookte zalm en roomkaasTussendoortje uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 8 eieren, 100 gram verse roomkaas, 100 gram gerookte zalm (snippers) vers gemalen peper, peper en zout, toefjes dille, klein […]
  • Indiase kiphapjes met muntsausBorrelhapjes, Ingrediënten: 2 kippenbouten - kerriepoeder - boter - yoghurt - gemberwortel - munt - zout - cayennepeper Lees verder » zalm met rode bietenhapAnders uit de Belgische keuken, […]
  • Komkommer hapjesSalades uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 1 grote komkommer, 1 el palmsuiker, 2 el azijn (evt een kruidenzaijn naar smaak), beetje zout, 1 el fijngehakte munt Lees verder » […]
  • SmulsneetjesLunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -4 sneetjes wit brood -40 g boter -2 zoet-zure augurken (120 g) -300 g gehakte biefstuk -1 kleine ui (geraspt) -1 eetlepel kappertjes -1 […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.