Versierde appels



Mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 eieren4 kleine appels1/2 liter appelsap1 pakje bladerdeeg4 eetlepels bramenjam2 … Lees verder »


Mousse van zwarte olijven

Borrelhapjes, Ingrediënten: * 2 deciliter slagroom * 20 zwarte olijven zonder pit * 2 eetlepels Mon Chou (of Mascarpone) * balsamico azijn * zout en peper * Voor de garnering: kervel Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Zalm rolletjesBorrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: Tortilla, Mon Chou,gerookte Zalm Lees verder » FlammechuecheHoofdgerecht uit de Zwitserse keuken, Ingrediënten: 1 pak […]
  • Torentje van geitenkaas en salade (AH)Voorgerecht uit de Wereldkeuken, Ingrediënten: 1/2 pak filobladerdeeg (diepvries), 2 eierdooiers, 1 zakje verse bieslook (25g), grof zeezout, 50g walnoten, 200g zachte honing-geitenkaas […]
  • Gehakthapje uit de ovenLunch/Brunch, Ingrediënten: 1 rode paprika * 400 gr gemengd gehakt * 4 broodjes * 200 gr geraspte kaas * 2 eieren * peper * zout * knoflookpoeder Lees verder » Gevulde LycheesBorrelhapjes, […]
  • Fetahapjes 1Borrelhapjes uit de Turkse keuken, Ingrediënten: 1 blok feta 12 zwarte ontpitte olijven 12 amandelen 1 kerstomaatje 12 blaadjes basilicum Lees verder » UiencroutonsBorrelhapjes, […]
  • Feta-HapjeBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: *150 g fetakaas, *24 basilicumblaadjes, *12 (tros)kerstomaatjes, *12 hele amandelen, *12 zwarte olijven zonder pit, *zeezout, *zwarte […]
  • Zalige mozarellataartjes met tomaten en zwarte olijvenLunch/Brunch uit de Mediterrane keuken, Ingrediënten: - 375 g bladerdeeg uit een stuk - 1 ei, geklopt - 4 el tapenade of pesto van zwarte … Lees verder » Hartige borrelsoesjes met […]
  • Mousse van grijze garnalenBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 75 g grijze garnalen peper 1 eetlepel tomatenpuree Paprikapoeder 100 g Philadelphia … Lees verder » strengenAnders uit de Nederlandse […]
  • Spaanse groentensaladeSalades uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 400 gram haricots verts of dunne sperzieboontjes - zout - 2-3 grote aardappelen, in blokjes (ca. 0,75 cm.) gesneden - 2 bleekselderijstengels, […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.