Spaanse wraps



Mrt 27, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 1 pak tortilla’s 1 potje zongedroogde tomaten 1 zakje rucola 1 plantje basilicum 1 kuipje roomkaas 1 el balsamico azijn Lees verder »


Gebakken Kokosgarnalen

Borrelhapjes uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 8 grote garnalen, 2 eetl citroensap, 75 gr kokos, beetje bloem en 1 losgeklopt ei. olie om in te frituren. Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Seccatarolletjes met rucolaVoorgerecht, Ingrediënten: 1 el pijnboompitten, 1 bakje rucola (30 g), 2 pakjes seccata (totaal ca. 100 g), 2 el olijfolie, 1 el balsamico-azijn, zout, (versgemalen) peper Lees verder » […]
  • WildballetjesTussendoortje uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 20 konijnenstaartjes, 200 gram gepelde hollandse garnalen, 500 gram tagliatelle, 0,5 liter (olijf)olie (om in te frituren), 100 gram […]
  • Garnalenhapje met cognacBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1 kl boter, 1 kl bloem, 0.5 dl visfond, 1 el cognac, 100 g gepelde garnalen, 12 minipasteitjes, peper Lees verder » HeksensoepSoepen uit […]
  • Feta-HapjeNagerecht uit de Griekse keuken, Ingrediënten: Blok feta - 12 grote zwarte (ontpitte) olijven - amandel - kerstomaatjes, enkele blaadje basilicum . Lees verder » gebakken kaasblokjes met […]
  • Aardappelblokjes met knoflooksausBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 100 aardappelen 1 takje peterselie 1 el alioli 1 el mayonaise zout en peper Ingredienten verse Alioli 2 teentjes knoflook 3 dl olijfolie […]
  • Ananas – Gehakt HapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 uitje, 1 teentje knoflook, 1 rode peper, 50 gr. pinda′s, 2 eetl. gemalen kokos, 2 eetl. ketyap, 1 eetl. thaise vissaus, 1/2 theel. […]
  • Gambas con Gabardina – Gebakken gamba`sBijgerecht uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 500 gr. grote Garnalen (ongekookt) 150 gr. Bloem 2 dl Bier1 el. witte Wijnazijn 1 … Lees verder » Scampi In HamBorrelhapjes uit de […]
  • Zaanse gehakt-kaaskroketjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 200 gr. gehakt naar keuzeolie (om te frituren)1 theel. Zaanse mosterd50 gr. kaas, jongbelegen, aan 1 stuk2 eetl. bloem1 eetl. […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.