Soesjes gevuld met krab



Mrt 30, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Buffet uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 50 gr. margarine 60 gr Bloem 2 eieren 1 dl water zout 200 gr.Krabsticks(Surimisticks) 1 … Lees verder »


Rijst Met Groenten

Anders uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: – 1 kopje rijst – beetje melk – verse groenten Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Kip in honing met mosterdhapjesSalades uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 200 gr. kipfilet 2 eieren 20 gr. bloem 35 gr. broodkruim 4 el. olie 4 handjes sla 2 el. … Lees verder » Krab-salade met tomaat.Buffet uit […]
  • Brabantse worstenbroodjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 10 g boter of margarine ? 2 theelepels zout ? 1 eetlepel suiker ? 1 zakje gedroogde gist ? 500 g half-om-halfgehakt ? (versgemalen) […]
  • Gevulde eieren met gerookte zalm en roomkaasTussendoortje uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 8 eieren, 100 gram verse roomkaas, 100 gram gerookte zalm (snippers) vers gemalen peper, peper en zout, toefjes dille, klein […]
  • Komkommer hapjesSalades uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 1 grote komkommer, 1 el palmsuiker, 2 el azijn (evt een kruidenzaijn naar smaak), beetje zout, 1 el fijngehakte munt Lees verder » […]
  • Toast met spruitjes en rozijnenNagerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -100 g rozijnen -10 cl rum -20 cl water -2 kg spruitjes -4 eieren -4 el bloem -4 el margarine -5 cl anisette (anijsdrank) -2 el zoetmiddel […]
  • ZalmrolletjesBorrelhapjes, Ingrediënten: Voor 20 rolletjes: 10 kleine bloemtortilla′s, 200 gram roomkaas, 1 el. citroensap, 1 tl. dijonmosterd, 1 el. gehakte dille, 400 gram gerookte zalm, verse […]
  • Kip-tonijnsalade in sla-pakketjesBuffet uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 1 blokje kippenbouillon, 2 kipfilets, 1 blikje tonijn naturel, beetje citroensap, 2-3 eetlepels yogonaise, 1-2 eetlepels room, verse […]
  • Gevulde flensjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Voor het flensjesbeslag: 125 gr bloem 1/4 tl zout 3 eieren 1/4 l melk 100 gr boter of margarine Vulling van zalm: 1 blikje (ca.220 gr) […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.