soepstengelhapje



Feb 12, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Mediterrane keuken, Ingrediënten: 2 plakjes bladerdeeg (of meer, naar eigen keuze). rosbief, rauwe ham, gerookte zalm, of eigen keuze, zeezout, sesamzaad Lees verder »


Tonijn-aardappelsalade

Salades uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: Bak aardappelsalade (AH), blikje tonijn op water, uitje/bieslook, augurken Lees verder »

Lekkere Recepten

  • tonijnrolletjeBorrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: Bladerdeeg blikje tonijn in water tapenade naar keuze Lees verder » monchourolletje op een kaaskoekjeBorrelhapjes, […]
  • Gevulde cakejesAnders uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 eieren2 el melk8 tl lemon curd (chivers, pot 340 g.)poedersuiker om te bestrooienbloem, om te bestuiven100 g. zachte boter100 g. suiker125 […]
  • tonijn borrelhapjeBorrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: Blikje tonijn op olie, een halve ijsbergsla, klein rood uitje, peper uit de molen, ong.een eetlepel mayonaise (het liefst mayo […]
  • ZalmrolletjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gram zachte Mon Chou bieslook naar smaak peper zout 3 plakken gerookte zalm, … Lees verder » WrapsBorrelhapjes uit de Mexicaanse […]
  • koninginne hapjesVoorgerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 4 bladerdeeg bakjes 300 gr gevogelte in stukjes 150 gr champignons 2 eetlepels bloem 1/2 dl melk of kippenbouillon 50 gr boter 1 eigeel […]
  • BladerdeeghapjesBorrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: 2 rolletjes Bladerdeeg voor croissants (bijvoorbeeld kant en klare danarolles). flinterdun gesneden kipfilet. Blauwaderkaas […]
  • Zalm TartareBorrelhapjes uit de Slanke keuken, Ingrediënten: 250 gr verse zalmfilet, zonder vel 1 kleine rode ui, fijngehakt 3 eetl 1 theel walnotenolie * 5 eetl kappertjes, afgespoeld en uitgelekt […]
  • Bladerdeeg hapje a la tapasBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: Bladerdeeg Ham (serranoham of gewoon schouderham) Groene pesto Geraspte kaas (naar eigen smaak, oud, jong belegen) Lees verder » Rolletje […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.