Shangai zoet-zure spareribs **



Mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Hoofdgerecht uit de Chinese keuken, Ingrediënten: 1 ei 1 eetlepel + 1 theelepel donkere sojasaus 2 eetlepels en 2 theelepels maïzena 500 … Lees verder »


Gefrituurde Kipreepjes In Bierbeslag

Borrelhapjes, Ingrediënten: 300 gr kipfilet 5 takjes peterselie 5 sprietjes bieslook 1 ei zout, peper 100 gr bloem 1 dl De Koninck bier 10 kerstomaatjes 1 ui 2 eetlepels ketjap manis 1 eetlepel citroensap 1 … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Gefrituurde BroccoliVegetarisch, Ingrediënten: 600 gr broccoli 60 gr bloem 1 dl bier 1 ei peper, zout Lees verder » komkommer met zalmmousseBorrelhapjes uit de Goedkope en snelle keuken, Ingrediënten: 150 gr […]
  • Komkommerhapjes met kaassausBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1 komkommer 30 g bloem (tarwebloem) 20 g boter (bakboter) 2 dl melk (halfvol) peper zout nootmuskaat 75 g kaas (gemalen) Lees verder » […]
  • Salamihoorntjes gevuld met kernhem en monchouBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 100 gram kernheim, 75 gram monchou(op kamertemperatuur) 2 eetl. droge witte wijn (of appelsap) 2 teentje knoflook, 2 eetl. […]
  • amuse a la RobertBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 100 gr.goede gerookte zalm. Blini.s kleine flensjes (kan je kant en klaar kopen) Mosterdhoning-dille-saus (deze saus kan je ook klaar […]
  • BanaanbeignetsBorrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 2 bananen 100 gr bloem 1 dl licht bier 1 ei 1 theel olie frituurolie Lees verder » Prei, Roergebakken - Met Kip En […]
  • Asperges in een jasjeIngrediënten: 8 witte asperges geschild 2 el bloem 4 el bier 1 ei 4 el dikke yoghurt handje bieslook, geknipt Lees verder » *Bleekselderij met Gorgonzola*Borrelhapjes uit de Italiaanse […]
  • PalinghapjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: * 8 sprietjes bieslook, * 100 gr. Mon Chou, * 2 tl. limoen (uitgeperst), * zout en peper naar smaak, * ? bakjes tuinkers, * 2 st. […]
  • Hard gekookte eieren a la boulangereLunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: -4 verse puntbroodjes of pistolets -6 eieren (hard gekookt)en fijn geplet -3 dl bouillon -25 g boter en 25 g bloem -100 g fijngehakte […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.