Schotse thee.



Mrt 28, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Dranken, Ingrediënten: Thee, Whiskey Lees verder »


Ei-tapenade

Borrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: * 2 eieren * 12 zwarte olijven zonder pit * 1 sjalotje * 3 ansjovisfilets * 1 eetlepel kappertjes * 1 eetlepel provencaalse kruiden * 1 eetlepel olijfolie * wat … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Warm paprika hapjeVegetarisch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 20 minitoastjes 1 paprika (geel) 1 paprika (groen) 1 paprika (rood) 1 teentje knoflook 2 cl olijfolie (extra vierge) theelepels […]
  • Garnalen met avocado van MoniqueBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 1 avocado in blokjes gesneden, 150 g gekookte garnalen of rivierkreeftjes, goede olijfolie, wat gehakte basilicum, sap van 1 limoen, zwarte […]
  • Garnalen empenada’sBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 2 aardappels 375 gram garnalen 2 eetlepels olie 1 theelepel zwart mosterdzaad 1 theelepel gemalen komijn 1/2 theelepel chilipoeder 1/4 kop […]
  • Feta-HapjeBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: *150 g fetakaas, *24 basilicumblaadjes, *12 (tros)kerstomaatjes, *12 hele amandelen, *12 zwarte olijven zonder pit, *zeezout, *zwarte […]
  • Asperges met MayonaiseBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 500 g witte asperges (indien niet vers verkrijgbaar, koop ze dan in blik, scheelt overigens behoorlijk in bereidingstijd) 1 eidooier 1 el […]
  • warm paprika hapjeVoorgerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 20 minitoastjes 1 paprika (geel) 1 paprika (groen) 1 paprika (rood) 1 teentje knoflook 2 cl olijfolie (extra vierge) theelepels […]
  • Spaanse groentensaladeSalades uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 400 gram haricots verts of dunne sperzieboontjes - zout - 2-3 grote aardappelen, in blokjes (ca. 0,75 cm.) gesneden - 2 bleekselderijstengels, […]
  • Warm paprika hapjeAnders uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 20 minitoastjes -1 paprika (geel) -1 paprika (groen) -1 paprika (rood) -1 teentje knoflook -2 cl olijfolie (extra vierge) -theelepels […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.