Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 100 gram champignons 3 lenteuitjes 15 gram boter 1 eetlepel verse of 1 theelepel gedroogde tijm zout, versgemalen peper 75 gram kipfilet 2 eieren 1/8 liter … Lees verder »
Pittige Kruidentaart
Lunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 3 eieren; 3 plakjes diepvries bladerdeeg; halve eetlepel bloem; 100 g gesneden ham; 1 kuipje paturain met kruiden (80 g); snufje (selderij)zout; peper; half bosje … Lees verder »
Lekkere Recepten
-
Kaastaartjes met gerookte kipTussendoortje uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: *100 gram champignons *3 lente uitjes *15 gram boter *1 eetlepel verse of 1 theelepel gedroogde tijm. *zout, versgemalen peper *1/8 […]
-
Zalmhapje met vulling in pastisdressingVoorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 zakje veldsla, 2 bakjes zalmhapjes met vulling (AH), 2 el. mayonaise, 3 el. koffieroom, 1? el. pastis (slijterij, zout, peper Lees […]
-
Gehaktballetjes met tzatzikiBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 1 snackkomkommer zout 50 g pistachenoten 4 eetlepels olie 4 takjes munt 500 g rundergehakt 1/2 theelepel gemberpoeder versgemalen peper 2 […]
-
Champignonfrites Borrelhapje voor 4 personenBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 250 gram middelgrote champignons 2 eetlepels bloem gemalen witte peper geraspte nootmuskaat zout 1 ei paneermeel Lees verder » Pizza […]
-
VleeswarenrolletjesLunch/Brunch uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 2 plakken Ardennerham, 4 plakken gekookte ham, 4 plakken kalkoenfilet, 100 gram filet Americain, 100 gram selderijsalade, 100 gram […]
-
ChampignonpasteitjesBorrelhapjes, Ingrediënten: Voor ca.20-25 stuks Voor de vulling: 100 gr.champignons,20 gr.boter,1 uitje,1/2 theel.zout,wat gedroogde tijm,2 eetl.zure room,1 eetl.bloem,1 ei. Voor het deeg: […]
-
Kip- bladerdeeg flapjesVoorgerecht uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: * 8 plakjes diepvries bladerdeeg * 20 gr boter * 125 gr champignons * naar smaak peper en zout * 200 gr gaar kippenvlees * 1 hard […]
-
KoninginnenhapjeHoofdgerecht uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 400 g kipfilet, 500 g gekruid kalfsgehakt, 500 g champignons, 2 liter bouillon van 3 blokjes kippenbouillon, 75 g boter, 75 g bloem, 2 […]
Tags:
bladerdeeg,
bloem,
brunch, champignons, gedroogde,
gesneden, Ham,
keuken,
kip, KruidentaartLunch,
Lees,
liter,
Nederlandse,
peper,
verder,
Zout
Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.