Borrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: Voor het deeg: * 150 g bloem, * 20 g suiker, * 120 g gezouten!boter, * 1 eidooier. … Lees verder »
Amuse americain
Borrelhapjes, Ingrediënten: Zie bij bereidingswijze Lees verder »
Lekkere Recepten
-
Roggebrood met brie en sjalottencompoteBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 eetl. olijfolie, 5 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 theel. bruine suiker of honing, zout en versgemalen peper, 150 … Lees verder » Amuse […]
-
Gebakken zalm met sesamzaadBorrelhapjes uit de Fusion keuken, Ingrediënten: 1 dik stuk zalm 2 eetl sesamzaad scheutje olijfolie zout en peper Lees verder » Amuse orientalBorrelhapjes, Ingrediënten: Zie bij […]
-
Salami aan de rol met gorgonzolaBorrelhapjes, Ingrediënten: Salami (Ardener snijworst) Gorgonzola Veldsla of kropsla Lees verder » Amuse francaisBorrelhapjes, Ingrediënten: Zie bij bereidingswijze Lees verder »
-
Gevulde flensjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Voor het flensjesbeslag: 125 gr bloem 1/4 tl zout 3 eieren 1/4 l melk 100 gr boter of margarine Vulling van zalm: 1 blikje (ca.220 gr) […]
-
Gevulde broodjes met ham-kaasragoutTussendoortje uit de Kinderkeuken keuken, Ingrediënten: 2 zachte bolletjes of puntbroodjeszachte boter Voor de ragout: 20 gram boter of margarine 20 gram bloem 2 deciliter melk 50 gram ham […]
-
Paprikarolletjes Met Geitenkaas En Olijven TapenadeVoorgerecht uit de Mediterrane keuken, Ingrediënten: 150 g Zwarte olijven zonder pit 2-3 eetlepels. olijfolie 2 eetlepels kappertjes, … Lees verder » Amuse grecqueBorrelhapjes, […]
-
Patapas, de nieuwste aardappeltrendBelgische keuken Lees verder » Amuse jama?cainBorrelhapjes, Ingrediënten: Zie bij bereidingswijze Lees verder »
-
CERISE TOMAAT MET CRÈME FRAICHE EN GEROOKTE KIPBorrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 10 cerise tomaatjes, 5 tl. crème fraiche, 10 plakje gerookte kip, peper en … Lees verder » Amuse hollandaisBorrelhapjes, […]
Tags: Amuse, Bereidingswijze,
bloem,
Borrelhapjes,
boter,
deeg, eidooier,
gevulde, hartig,
Lees,
suiker, zie
Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.