Mango Ijsthee.
Dranken, Ingrediënten: Thee, Vruchtensap Lees verder »
Gemarineerde Lamskebab
BBQ/Fondue uit de Turkse keuken, Ingrediënten: 500 gr in grote stukken gesneden plakken lamsbout een takje rozemarijn Voor de marinade: 2 dl witte wijn 1/2 dl olijfolie het sap van 1 citroen 4 uitgeperste … Lees verder »
Anijsthee met Walnoten.
Dranken, Ingrediënten: Thee, Anders, Anders Lees verder »
rumbananen
Nagerecht, Ingrediënten: 1 eetlepel limoensap (of citroensap) 1/2 dl rum 3 eetlepels bruine suiker 6 bananen Lees verder »
Theegrog met rum en curacao.
Dranken, Ingrediënten: Thee, Rum, Anders Lees verder »
bladerdeegmaantjes gevuld met ei
Borrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 8 plakjes bladerdeeg, 2 eieren, 2 tl bieslook, mespuntje salie Lees verder »
Cafe Royal.
Dranken, Ingrediënten: Cognac, Koffie, Anders Lees verder »
Eenhapsquiches
Voorgerecht uit de Internationale keuken, Ingrediënten: (voor 18-22 stuks) 1 el boter 100 g fijngesneden rode paprika 50 g fijngesneden bosui (wit en groen) 3 grote eieren 2 el melk 50 g grof geraspte belegen kaas 1/4 … Lees verder »
Cafe au Creme de Cacao.
Dranken, Ingrediënten: Koffie, Anders, Anders Lees verder »
Gegrilleerde Kipblokjes
Borrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 4 halve kipfilets (ca. 750 g) 75 g boter 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 tl paprikapoeder 1 tl gedroogde dragon 1/2 tl zout mespunt versgemalen zwarte … Lees verder »
Koffieflip.
Dranken, Ingrediënten: Koffie, Rum, Anders Lees verder »
Bladerdeegflapjes Met Groentevulling
Ovenschotel uit de Aziatische keuken, Ingrediënten: 5 plakjes bladerdeeg (225 g) 10 g mihoen 1 worteltje 1 kleine rode paprika 1 stengel bleekselderij 1 lente-uitje 1 klein bosje peterselie 1 el olie 2 el … Lees verder »
Groene Jasmijnthee met Gember.
Dranken, Ingrediënten: Rum, Anders, Anders Lees verder »
Cheese scones
Borrelhapjes uit de Engelse keuken, Ingrediënten: 200 gram zelfrijzend bakmeel 1 mespuntje zout 100 gram boter, goed gekoeld 125 gram geraspte kaas (Cheddar of belegen Goudse) ca. 1 dl koud water 50 gram gekookte ham, … Lees verder »
Roze Citroenmelk.
Dranken, Ingrediënten: Melk, Anders, Anders Lees verder »
Lamsgehaktballetjes Met Dadels
Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 750 gram lamsgehakt 1ui 2 tenen knoflook 12 dadels 1el fijngehakte peterselie 1 el fijngehakte selderij 1 ei 4 el paneermeel olijfolie zout en peper Lees verder »
Warme Mayamelk.
Dranken, Ingrediënten: Melk, Anders, Anders Lees verder »
Gefrituurde Mosselen
Voorgerecht uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 48 gekookte mosselen 2 eieren 4 el paneermeel zout peper Lees verder »
Kersenmelk met een tic.
Dranken, Ingrediënten: Koffie, Anders, Anders Lees verder »
Rempejek
Bijgerecht uit de Indonesische keuken, Ingrediënten: 250 gr rijstebloem, 2 eetl gemalen amandelen,1 kleine fijngesneden ui, 2 geperste teentjes knoflook , 2 theel gemalen ketoembar, 3 dl kokosmelk, zout, peper ,olie en 150 … Lees verder »