Grapefruit Icetea



Mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Dranken, Ingrediënten: Thee, Vruchtensap Lees verder »


Eiersalade

Buffet, Ingrediënten: 2 eieren 2 gerookte forel of zalmfilets, in reepjes ? avocado, in blokjes 1 ? el mayonaise 1 ? el creme fraiche 1 el geraspte mierikswortel (potje) 1 el fijngesneden dille (diepvries) Lees verder »

Lekkere Recepten

  • bladerdeeghapjesBorrelhapjes, Ingrediënten: Bladerdeeg, zalm en/of ham roomkaas dille en/of bieslook Lees verder » MosseltomaatjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 12 kleine tomaatjes, 200 g gekookt mosselvlees […]
  • Borrelhapjes met gerookte visBorrelhapjes, Ingrediënten: * Lees verder » ZalmBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 1 dl. melk, 20 gram bloem, zout, 1 ei, 1 el. olie, 3-4 el. creme fraiche, 1 bosje […]
  • Gerookte zalm OmeletjesBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: -4 eieren -2 eetlepels creme fraiche -250 g gerookte zalm (in smalle reepjes) -1 th lepel fijngesneden dragon -2 eetlepels fijn geknipte […]
  • Beschuit picassoOntbijt uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Kippelevers, witte druiven 1 beschuit, Lees verder » Garnalen-TartelettesBorrelhapjes, Ingrediënten: 5 plakjes bladerdeeg, 1 el. boter of […]
  • Tropical bananaDranken, Ingrediënten: Vruchtensap, Rum, Anders Lees verder » Tomaat-TonijnmousseBuffet, Ingrediënten: 4 tomaatjes 1 blikje tonijn op water 1 el kappertjes 1 el diepvries Italiaanse […]
  • Parijse Punch.Dranken, Ingrediënten: Thee, Anders, Vruchtensap Lees verder » AioliSauzen/dressings, Ingrediënten: 3-4 grote tenen gepelde knoflook, 1 tl zeezout, 2 eidooiers, 6 dl olijf- olie,1-2 tl […]
  • KomkommerhapjeBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 1 komkommer 150 gr. verse kaas 3 eetlepels creme fraiche 2 eetlepels fijngehakte dille Lees verder » paling met […]
  • MiddernachtstheeDranken, Ingrediënten: Anders, Thee, Vruchtensap Lees verder » Ciabatta met ei en pestoBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: * 3 eieren * 1/2 ciabatta (Italiaans stokbrood) […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.