Gevlochten Brood Met Hazelnoten En Krenten



Jan 19, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Brood uit de Slanke keuken, Ingrediënten: 1,5 dl lauwe halfvolle melk 50 gr plus 1 theel suiker 2 theel gedroogde gist 175 gr volkorenmeel 100 gr bloem (van harde tarwe) 1/2 theel zout 1 theel kaneel 25 gr boter of … Lees verder »


Quiche Champignon-Paprika taart

Ovenschotel uit de Vegetarische keuken, Ingrediënten: Voor de bodem: 1 pak quiche hartige taart Naturel (Koopmans) 50 gr. boter 1/2 dl. handwarm water (3 a 4 eetl.) voor de vulling: 250 gr. champignons in plakjes … Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Abrikozen gevuld met geitenkaasBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 8 stuks gedroogde abrikozen 50 gram geitenkaas pittige 1 eetl. crème … Lees verder » Russisch PaasbroodBrood uit de Russische keuken, […]
  • Zalm- en hamrolletjesBorrelhapjes uit de Slanke keuken, Ingrediënten: 4 sneden ultravers bruin brood; 50 g verse kaas (type Philadelphia light); 2 dunne plakjes gerookte zalm; 2 plakjes vetvrije gekookte of […]
  • VoorjaarshapjeDieetgerecht uit de Slanke keuken, Ingrediënten: 150 gr boursin (of soortgelijke kaas) 1 snee bruin brood 200 gr tomaten zout, peper paprikapoeder knoflookpoeder peterselie 1 kleine ui […]
  • GEVULDE EIPARTJESBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 3 eieren, hard gekookt en gepeld - 1 e Mon Chou, luchtig geklopt - 2 e pesto - 2 tomaten, van zaden ontdaan en in partjes in […]
  • Twee-kleuren gazpachoTussengerecht uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: Voor de rode gazpacho : 700gr rijpe tomaten, 1 rode sjalot, 1 rode paprika, 2 selderstengels, 2 teentjes look, 12cl olijfolie, 10cl […]
  • SpinakopataBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: -10 vellen filodeeg, ontdooid -225 gram bladspinazie (diepvries), ontdooid -200 gram feta, verkruimeld -2 eieren -1/2 theelepel nootmuskat […]
  • Brabantse worstenbroodjesBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 10 g boter of margarine ? 2 theelepels zout ? 1 eetlepel suiker ? 1 zakje gedroogde gist ? 500 g half-om-halfgehakt ? (versgemalen) […]
  • Quiche met zalm en garnalenAnders uit de Franse keuken, Ingrediënten: 4 plakjes (roomboter)bladerdeeg of deeg voor hartige taart (diepvries) 3 geroosterde paprika′s (uit pot) 3 eetlepels olijfolie extra vierge met […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.