Filodeeghapjes met feta



Jan 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Borrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: Voor 20 hapjes: 10 vellen filodeeg 30g gesmolten boter 175 g (Turkse) feta 1 ei, geklopt … Lees verder »


Taart met Trostomaten

Lunch/Brunch uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 230g kruimeldeeg uitgerold-8trostomaten-2eetlepels rietsuiker-olijfolie-vloeibare boter-peper-zout-oregano-1takje rozemarijn. Lees verder »

Lekkere Recepten

  • makreel-deeghapjesBorrelhapjes uit de Multi-culturele keuken, Ingrediënten: 4 vellen diepvries filodeeg/? courgette/3 trostomaten/zout/versgemalen peper/1 rode ui/2 eetl.olijfolie/150 gr feta/250 gr […]
  • SpinakopataBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: -10 vellen filodeeg, ontdooid -225 gram bladspinazie (diepvries), ontdooid -200 gram feta, verkruimeld -2 eieren -1/2 theelepel nootmuskat […]
  • Filodeeghapjes met feta of gehaktBorrelhapjes uit de Turkse keuken, Ingrediënten: 20 vellen filodeeg; 60 g gesmolten boter voor de kaasvulling: 350 g Turkse feta (kies de minst zoute); 1 groot ei, geklopt; snufje […]
  • Spinazie in bladerdeeg met fetaVegetarisch uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 1 pak bladspinazie (geen ala creme) 1 pak bladerdeeg Pot Feta Ei Zout, peper, nootmuskaat Lees verder » Ham-Monchou rolletjesBorrelhapjes […]
  • FetahapjesBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 200 g Feta Kaasblokjes (ongeveer 36 blokjes) 12 takjes verse citroenmelisse 6 kerstomaatjes, gehalveerd 12 groene olijven met rode paprika […]
  • BorekBorrelhapjes uit de Turkse keuken, Ingrediënten: Filodeeg, 250 gr feta, geraspte schil van ? citroen, 1 eetl citroensap, 5 eetl verse peterselie, zout en peper Lees verder » Chinese […]
  • Griekse pakketjes met tonijn en groene kidneybonenBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 1 blik Bonduelle Groene kidneybonen (425 ml) 10 plakjes bladerdeeg (kant-en-klaar) 180 g tonijn (blikje), uitgelekt 1 teentje knoflook, […]
  • KruidenballetjesLunch/Brunch uit de Belgische keuken, Ingrediënten: Voor ongeveer 45 balletjes. 750 g gehakt, 1 ei, 1 ui fijngesnipperd, 2 geplette teentjes knoflook,worcestershiresauce, olie, 2 eetlepels […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.