Escargots met sjalot, artisjok en knoflook



Mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Anders uit de Franse keuken, Ingrediënten: 2 sjalotten (± 50 g), 2 artisjokken, 25 g boter, 1 teentje knoflook, 2 fijngesneden … Lees verder »


Canape Romano

Brood, Ingrediënten: 4 sneetjes witbrood 250 gr grotchampignons 2 eetlepels boter 1 teentje knoflook zout, (versgemalen) peper 4 plakken jongbelegen kaas Lees verder »

Lekkere Recepten

  • gevulde championsBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 24 Grote champions,100gr boter,3 el fijn gehakte kruiden als bieslook,peterselie,kervel circa 2 el,paar druppels citroensap,zout en […]
  • Griekse borrelhapjesBorrelhapjes uit de Griekse keuken, Ingrediënten: 1 pakje roomboter bladerdeeg, 1 pakje spinazie uit de diepvries, 1 groot blok feta kaas, vers gemalen peper, zout, ei, boter, 1 teentje […]
  • Kaas-NotenhapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: *1 eetl kappertjes, *100 gr roomkaas, *75 gr pistachenoten, *enkele takjes koriander. Lees verder » sorbet van gerookte […]
  • Gerookte zalm hoorntjes met room.Amuse of voorgerecht.Borrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 3 vellen brickdeeg 30 gr boter 1 takje dille 400 gr gerookte zalm ½ citroen 15 cl … Lees verder » Mini-pita's met kipreepjes en […]
  • Paddestoelen Op CroutonsBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 8 sneetjes witbrood 80 g boter,gesmolten 1 el olijfolie 2 teentjes knoflook,geperst 1/2 ui, fijngehakt 400 g kleine champignons,dungesneden […]
  • Smeuïge fruithaverkoekjes (vegetarisch)Tussendoortje uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 150 gram Boter, plus wat extra om bakplaat in te vetten. 3 eetlepels Honing. 150 gram … Lees verder » romige champignonsBijgerecht […]
  • Crostini met carpaccioVoorgerecht uit de Andere keuken, Ingrediënten: 8 plakjes rosbief,1 teentje knoflook,1 sjalotje 50 gr,champinons,4 el.olijfolie,2el.balsamicoazijn,peper en zout,8 crostini of vers […]
  • Hamrolletjes met roomkaasBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 8 plakken ham (vleeswaar ca. 110 g) 1/2 potje verse roomkaas met knoflook (à 150 … Lees verder » kruidenkerstomaatje met […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.