Bruschetta (Hapje’S)



Mrt 5, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Tussendoortje uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 6 sneetjes wit brood-2 bolletjes verse knoflook-2 eetlepels ketchup-3 eetlepels olijfolie (extra vergine)-4 gedroogde tomaten(te koop in olie)-Stukje Grana Padana of … Lees verder »


Kalfsvleeskroketjes

Borrelhapjes, Ingrediënten: 200 gr. gaar kalfsvlees – 1 gelatineblaadje – 30 gr. boter – 30 gr. bloem – 2 dl. kalfsbouillon – zout – peper – paar druppels citroensap – 1 groot ei – bloem – paneermeel Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Bruschetta met paddestoelenBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 voorgebaken klein stokbrood 2 teentjes knoflook 6 eetlepels olijfolie traditioneel 250 gram champignons 1/2 theelepel tjm peper zout […]
  • currybitterballetjesTussendoortje uit de Andere keuken, Ingrediënten: 1 prei 100gr wortel 5 gedroogde abrikozen 3 eetl olijfolie 1 1/2 eetl indiase currypasta 50gr bloem 2 eieren 75 gr paneermeel olie of […]
  • AuberginehapjesBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 aubergine in 0,5cm.ronde plakken gesneden, olijfolie, tomaten aan plakjes, bol … Lees verder » Toastjes Met Garnalen En […]
  • BruschettaBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Voor de bruschetta: 3 rijpe tomaten, 5 teentjes knoflook, 4 olijven, theelepel kappertjes, (evt. 3 gedroogde tomaten in olie) basilicum […]
  • Hartige hapjesBuffet uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 6 hardgekookte eieren] 150 gr.gekookte ham (mager)] 200 gr.jong belegen kaas] 4 el.boter bloem] 250 ml.melk] 125 ml.slagroom] ? tl. zout] 1 […]
  • Tomatenhapjes met gerookte zalm en zure roomBorrelhapjes uit de Belgische keuken, Ingrediënten: 4 tomaten -4 plakjes zalm (gerookt) -1 ui -20 g veldsla -4 takjes dille -luzernescheutjes -2 dl zure room -peper -zout -4 theelepels […]
  • Garnalen gehakt , gevulde PannenkoekenIngrediënten: 300g verse garnalen 2 eieren zout wijn ( beetje ) bloem baksoda frituurolie Lees verder » BruscettaBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Brood, olijfolie, […]
  • Haring met geroosterde paprikaVoorgerecht, Ingrediënten: 400 gr. Haring 200 gr. Sjalot 200 gr. Paprika ingemaakte, zoetzure 300 milliliter Wijnazijn 300 milliliter Water 5 eetlepels Mosterd 30 gr. Dille 1 stuk […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.