BloesinaasappelPunch.



Mrt 28, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Dranken, Ingrediënten: Thee, Rum, Vruchtensap Lees verder »


gekoelde kiwisoep

Nagerecht, Ingrediënten: 6 kiwi′s 2 dl vers sinaasappelsap 2 dl zoete witte wijn suiker 2-3 el witte basterdsuiker 6 aardbeien ? liter citroen of vanille ijs Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Rode Wijnthee.Dranken, Ingrediënten: Wijn, Thee Lees verder » Abrikozen- TheesorbetNagerecht, Ingrediënten: 8 g Darjeelingthee (2 zakjes) sap van 1 citroen 1 dl abrikozennectar 150 g geleisuiker […]
  • Parijse Punch.Dranken, Ingrediënten: Thee, Anders, Vruchtensap Lees verder » AioliSauzen/dressings, Ingrediënten: 3-4 grote tenen gepelde knoflook, 1 tl zeezout, 2 eidooiers, 6 dl olijf- olie,1-2 tl […]
  • Grapefruit IceteaDranken, Ingrediënten: Thee, Vruchtensap Lees verder » EiersaladeBuffet, Ingrediënten: 2 eieren 2 gerookte forel of zalmfilets, in reepjes ? avocado, in blokjes 1 ? el mayonaise 1 ? el […]
  • MiddernachtstheeDranken, Ingrediënten: Anders, Thee, Vruchtensap Lees verder » Ciabatta met ei en pestoBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: * 3 eieren * 1/2 ciabatta (Italiaans stokbrood) […]
  • Mango Ijsthee.Dranken, Ingrediënten: Thee, Vruchtensap Lees verder » Gemarineerde LamskebabBBQ/Fondue uit de Turkse keuken, Ingrediënten: 500 gr in grote stukken gesneden plakken lamsbout een takje […]
  • apple lemon cocktailDranken, Ingrediënten: Frisdrank, Calvados, Vruchtensap Lees verder » Ei In Een PotjeBuffet, Ingrediënten: 2 eieren zout, peper 1 el diepvries Italiaanse kruiden (Daregal) ? el creme […]
  • kipgehaktballetjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 500 g kipgehakt 2 teentjes knoflook 2 fijngehakte bosuitjes of 1 ui 2 losgeklopte eieren 1 tot 2 tl sambal oelek 2 tl ketoembar(koriander) 2 tl. […]
  • Kiwi-patehapjeBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 4 of 5 kiwi′s 100 gr. roompate 1 eetlepel port Voor de garnering lente-uitjes tomaat Lees verder » Zalmrolletjes met […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.