bananen-karnemelk-shake.



Mrt 29, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Dranken, Ingrediënten: Melk, Anders, Anders Lees verder »


Lomo Al Ajillo

Buffet uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: Varkens lendestuk Ui Knoflook Witte wijn Bouillonblokjes Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Cocktailworstjes met ontbijtspekBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 blikje cocktailworstjes 100 g dun gesneden ontbijtspek Lees verder » Knoflook ChampignonsTussendoortje uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: - 250 champignons […]
  • Amerikaanse ham met pittige vruchtencompoteBorrelhapjes, Ingrediënten: 1 sjalotje ? 1 teentje knoflook ? 1 rode peper ? 2 appels (Jonagold) ? 2 nectarines ? 20 witte pitloze druiven ? 25 g roomboter ? 1 eetlepel citroensap ? snufje […]
  • Asperges met MayonaiseBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 500 g witte asperges (indien niet vers verkrijgbaar, koop ze dan in blik, scheelt overigens behoorlijk in bereidingstijd) 1 eidooier 1 el […]
  • Mousse van geitenkaas met appelBorrelhapjes uit de Franse keuken, Ingrediënten: 175 gram zachte jonge geitenkaas (bijv. Bettine Blanc) - 1 blaadje gelatine - 4 eetlepels droge witte wijn - 1 dl slagroom - zout, witte […]
  • KNOFLOOK CHAMPIGNONSAnders uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: 250 GR CHAMPIGNONS,1 EL FIJNGEHAKTE KNOFLOO,3 EL OLIJFOLIE,2 EL WITTE WIJN(OF DROGE SHERRY)ZOUT&PEPER. Lees verder » Gehaktballetjes in […]
  • ChorizohapjesBorrelhapjes uit de Spaanse keuken, Ingrediënten: * stukje chorizoworst van 150 gram * 8 eetlepels witte wijn Lees verder » eiersaladeBuffet, Ingrediënten: 8 eieren*150 tot 200 gram […]
  • Neuenburger kaashapjeBorrelhapjes uit de Zwitserse keuken, Ingrediënten: -250 g stokbrood -1/8 l witte droge wijn -300 g gruyerekaas (geraspt) -boter om in te vetten -2 eieren -paprikapoeder Lees verder » […]
  • Perzik Met KrabvleesBorrelhapjes uit de Internationale keuken, Ingrediënten: 1 blikje krabvlees cayennepeper 2 perziken 10 kuipjes 1/2 rode paprika Lees verder » GarnalenpasteitjeBorrelhapjes, Ingrediënten: […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.