Asperges in een jasje



Mrt 21, 2013   //   by bezoeker   //   Hapjes  //  Reageer op dit bericht!
  • Tweet

Ingrediënten: 8 witte asperges geschild 2 el bloem 4 el bier 1 ei 4 el dikke yoghurt handje bieslook, geknipt Lees verder »


*Bleekselderij met Gorgonzola*

Borrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 struik Bleekselderij – 100 gr. Gorgonzola – 100 gr. Boter. Lees verder »

Lekkere Recepten

  • Mini-PizzaBrood uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 blikje pizzadeeg 3 eetlepels pesto 3 artisjokharten 100 gr ham, dikke plak 3 eetlepels gekruide Italiaanse tomatensaus paar takjes verse […]
  • cenciAnders uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 250 gr. bloem, 2 eetl.zachte boter, 2 eieren, 60 gr. suiker, beetje zout, 2 eetl. geraspte citroenschil, 250.ml olijfolie voor het frituren, […]
  • BaklavaBorrelhapjes uit de Balkanische keuken, Ingrediënten: 1 pak fillobladerdeeg (diepvries 225 g) 200 g gepelde walnoten 2 zakjes garneeramandelen (a 45 g) 200 g suiker 75 g boter 1 […]
  • GEFRITUURDE ASPERGESBorrelhapjes uit de Nederlandse keuken, Ingrediënten: 16 asperges 200 gr. bloem 3 dl. bier 1 eiwit zout olie VOOR DE SAUS: 100 gr. boter 100 gr. bloem melk 1 ui tijm nootmuskaat zout peper […]
  • Hartig BorrelhapjeBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: Bladerdeeg, pesto,parmezaanse kaas, rauwe ham Lees verder » Gevulde eitjesBorrelhapjes, Ingrediënten: 4 eieren 1 dl. room peper amp; […]
  • Cheddar-HazelnootcrackersBuffet uit de Engelse keuken, Ingrediënten: 125 gr Cheddar kaas, geraspt 100 gr koude boter 125 gr bloem 75 gr gedopte hazelnoten, fijngehakt 1 eetl uitgeperste knoflook zout en witte […]
  • AuberginehapjesBorrelhapjes uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 1 aubergine in 0,5cm.ronde plakken gesneden, olijfolie, tomaten aan plakjes, bol … Lees verder » Toastjes Met Garnalen En […]
  • zwitserse appenzeller beignetsBijgerecht uit de Italiaanse keuken, Ingrediënten: 150 g Appenzeller kaas* 4 eieren 1 kop melk 0,2 l bier ? theelepel bakpoeder 3 - 4 dessertlepels bloem olie * Appenzeller kaas lijkt […]

Wat is uw mening?

Beste bezoeker, log alstublieft in om te kunnen reageren.